Definita cuvantului izolator
IZOLATÓR2, -OÁRE s. m. f. muncitor specializat în izolarea țevilor cu vată de sticlă sau în turnarea smoalei pe acoperișurile blocurilor și acoperirea ei cu carton pânzat. (< izola + -tor)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu izolator
EXTERIÓR, -OÁRĂ, exteriori, -oare, adj., s. n. 1. Adj. Care este în afară de..., care este pe din afară, aflat dincolo de o limită; extern. ◊ Comerț exterior = totalitatea importurilor și exporturilor unei țări. 2. S. n. Partea din afară a unui lucru; fațadă. ♦ Mod de a se prezenta al unei persoane ca fizionomie, îmbrăcăminte, comportare etc.; ținută, înfățișare, aspect, alură. [Pr.: -ri-or] – Din fr. extérieur, lat. exterior. Vezi definitia »
DEZODORIZATÓR s. n. aparat pentru dezodorizarea uleiurilor. (după fr. désodoriseur) Vezi definitia »
REPRESÓR s.m. (Biol.) Factor citoplasmatic având funcția de a inhiba capacitatea de funcționare a unei gene sau a unui grup de gene structurale; frenator. [Cf. lat. repressor – care împiedică]. Vezi definitia »
UNIFICATÓR, -OÁRE sdj. care unifică. (< fr. unificateur) Vezi definitia »
TURGÓR s.n. 1. (Biol.) Stare de ușoară tensiune a unei celule, a unui organ ori a unui țesut animal sau vegetal datorită bogăției de lichide; turgescență. 2. Umflare, plinătate. [< fr., lat. turgor, it. turgore]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z