Definita cuvantului jetaj
JETÁJ s. n. secreție care se scurge din nasul animalelor bolnave de rinită, de morvă etc. ◊ orice scurgere nazală la om. (< fr. jetage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu jetaj
BATÁJ s. n. operația de lovire repetată cu bătătoarea a masei de material fibros, în filatură. ◊ utilajul cu care se execută. (< fr. battage) Vezi definitia »
GAVÁJ s. n. 1. hrănire cu ajutorul unui tub introdus în stomac. 2. îndopare a păsărilor de curte. (< fr. gavage) Vezi definitia »
SCURTMETRÁJ, scurtmetraje, s. n. (Cin.) Film care nu depășește 1000 m lungime sau 30 de minute durată. – Scurt + metraj (după fr. court-métrage). Vezi definitia »
CALÁJ s. n. 1. calare. 2. mod de așezare a aripii sau ampenajelor față de fuzelajul unui avion. 3. postament de grinzi de lemn pe care stau navele în cală. 4. adâncime la care se cufundă în apă o navă. (< fr. calage) Vezi definitia »
BRASÁJ s. n. 1. Amestecare cu aer a vaporilor sau a picăturilor unui combustibil lichid, înainte de introducerea lui în cilindrul motorului. 2. Amestecarea făinii de malț cu apă caldă, pentru a se obține mustul de bere. – Fr. brassage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z