Definita cuvantului lambou
LAMBÓU s. n. 1. bucată de carne sau de piele care se conservă la amputații. 2. fâșie, parte, fragment. (< fr. lambeau)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu lambou
BOVINDÓU s.n. Fereastră, nișă ieșită în afară din zidul unei fațade. [Scris și bow-window. / < engl. bow-window}. Vezi definitia »
BUNGALÓU, bungalouri, s. n. Locuință din lemn sau din împletitură de trestie, fără etaj, înconjurată de verande și de vegetație. – Din engl. bungalow. Vezi definitia »
MACRÓU s.n. (Iht.) Pește din fam. scombridae, numit și scrumbie-albastră, cu corp alungit, de 40-50 cm lungime, cu dungi transversale de culoare închisă pe fond albastru-viu, cu luciu auriu, iar partea inferioară albă-argintie; este un pește de consum cu carne foarte gustoasă, întâlnit în Marea Neagră, în Mediterană, în Oceanul Atlantic și în mările nordice (Scomber scomber). Vezi definitia »
POMÓU s.n. 1. Mică bilă la capătul mânerului unei spade, al unei săbii. 2. Capăt de levier, de manetă etc. adaptat pentru a fi ținut în pumn. ♦ Mâner al unui pistolet. [< fr. pommeau]. Vezi definitia »
TRICÓU, tricouri, s. n. Obiect de îmbrăcăminte din tricot de bumbac sau de lână, care acoperă jumătatea de sus a corpului și care se poartă ca o cămașă sau ca un maiou. [Var.: tricó s. n.] – Din fr. tricot. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z