Definita cuvantului lichefiant
LICHEFIÁNT, -Ă adj. care produce lichefiere. (< fr. liqué-fiant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu lichefiant
DIAMÁNT s. n. 1. varietate de carbon pur, cristalizat, incolor și transparent, cu luciri puternice; cel mai dur dintre toate mineralele, folosit ca piatră prețioasă, ca abraziv etc. 2. unealtă formată dintr-o bucățică de diamant (1) fixată pe un suport cu mâner, care se folosește la tăiatul sticlei. ◊ linguriță de metal cu suprafața exterioară acoperită cu țăndări fine de diamant (1), folosită în dentistică. 3. cel mai mic corp de literă de tipar. 4. extremitatea inferioară a fusului unei ancore. (< fr. diamant, /3/ germ. Diamant) Vezi definitia »
GRADIÉNT s.m. Variație pe unitatea de lungime a unei mărimi scalare. ♦ Gradație de presiune barometrică, care se stabilește între centrul și marginile unui ciclon; numărul de grade cu care crește temperatura pe verticală spre centrul Pământului. [Pron. -di-ent, pl. -nți, (s.n.) -nte. / < fr. gradient]. Vezi definitia »
EXULTÁNT, -Ă, exultanți, -te, adj. Care exultă, foarte vesel. [Pr.: eg-zul-] – Din fr. exultant. Vezi definitia »
TANÁNT, -Ă adj. Care conține acid tanic. // s.m. (Chim.) Substanță care are însușirea de a tăbăci pielea; (p. ext.) materie primă naturală care conține o astfel de substanță. [< fr. tannant]. Vezi definitia »
REGIMÉNT s. n. unitate militară din mai multe batalioane, divizionare, escadrile etc. (< fr. régiment, germ. Regiment) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z