Definita cuvantului litigant
LITIGÁNT, -Ă adj. care se află în litigiu. (< fr. litigant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu litigant
PIGMÉNT, pigmenți, s. m. 1. Substanță colorată naturală produsă de celulele plantelor și animalelor și care colorează în mod specific țesuturile sau lichidele organice ale acestora. 2. Particulă solidă, colorată, insolubilă în mediul în care este suspendată, întrebuințată în industrie pentru colorare. – Din fr. pigment. Vezi definitia »
SUPRACURÉNT, supracurenți, s. m. Curent electric de intensitate mai mare decât cea normal prevăzută pentru un anumit circuit, a cărui apariție este dăunătoare pentru siguranța în funcționare a circuitului respectiv. – Supra- + curent. Vezi definitia »
GLISÁNT, -Ă adj. Care alunecă (cu ajutorul unui dispozitiv). ♦ (Despre sol) Alunecos. [Cf. fr. glissant]. Vezi definitia »
DEZINFECTANT, dezinfectante, s. n. Substanță sau agent fizic care are proprietatea de a dezinfecta. ◊ (Adjectival) Soluție dezinfectantă. – Din fr. désinfectant. Vezi definitia »
Suplement nu este tot una cu supliment. Suplent este restul până la 180°, specific numai geometriei. Unghiuri suplementare = două unghiuri pentru care suma măsurilor lor este 180°, nici mai mult nici mai puțin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z