Definita cuvantului macrameu
MACRAMÉU s. n. dantelă din fire textile groase, înnodate. (< fr. macramé)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu macrameu
SCARABÉU s. m. 1. insectă coleopteră coprofagă, cu corpul turtit, acoperit cu o carapace cornoasă, neagră și cu antenele dințate. 2. pecete, piatră grafată, bijuterie, amuletă înfățișând o asemenea insectă, simbol al reînvierii la vechii egipteni. (< lat. scarabaeus, fr. scarabée) Vezi definitia »
GODÉU s.n. I. 1. Cupă de elevator. 2. (Pict.) Vas mic pentru amestecarea culorilor de apă; godetă. 3. Piesă din material izolant, utilizată pentru realizarea de legături electrice. II. Fald la o rochie, la o draperie etc. [< fr. godet]. Vezi definitia »
DEȘÉU s.n. Rămășiță de la fabricarea sau de la prelucrarea unui material, a unor obiecte etc. care nu mai poate fi valorificată pentru aceeași prelucrare. [< fr. déchet]. Vezi definitia »
CEFEU (Cepheus), constelație din emisfera boreală, situată între constelațiile Casiopeea, Dragonul și Lebăda. Conține o stea de mărime variabilă (între 3,6 și 4,2) care a fost descoperită în 1784; este tipul clasei cefeide. Numele popular: Coasa. Vezi definitia »
COMPLÉU s. n. costum compus din două-trei piese asortate; complet (3). (< fr. complet) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z