Definita cuvantului magnetoflex
MAGNETOFLÉX s. n. aliaj feromagnetic de fier, nichel și cupru, folosit pentru solicitări mecanice foarte mari. (< germ. Magnetoflex)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu magnetoflex
COMPLÉX, -Ă I. adj. format din mai multe părți; care întrunește mai multe idei, elemente, unități etc. ◊ (mat.) număr ~ = număr format prin însumarea unui număr real cu unul imaginar. II. s. n. 1. întreg format din mai multe elemente. 2. ansamblu de unități (comerciale, industriale, sportive). 3. (constr.) îmbrăcăminte de etanșare din mai multe straturi izolate. 4. (med.) ansamblu de reprezentări și amintiri cu o puternică valoare sau semnificație afectivă. ♦ ~ de inferioritate = sentiment de neîncredere în forțele proprii. (< fr. complexe, lat. complexus) Vezi definitia »
PERPLÉX, -Ă adj. surprins, profund uimit; dezorientat. (< fr. perplexe, lat. perplexus) Vezi definitia »
PIRÉX s. n. sticlă rezistentă la variații bruște de temperatură, pentru aparate de laborator. (< fr. pyrex) Vezi definitia »
VÉRTEX s.n. 1. Creștetul capului (la animalele vertebrate). ♦ Punctul cel mai proeminent al unei formații anatomice. 2. Punct în care ortodroma atinge cea mai mare latitudine. 3. Punctul cel mai vestic atins de un ciclon în emisfera noastră, de la care acesta își schimbă direcția. [< fr., lat. vertex]. Vezi definitia »
CUADRUPLÉX s. n. v. cvadruplex. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z