Definita cuvantului manevra
MANEVRÁ vb. I. intr. 1. (despre trenuri) a executa o manevră (3). 2. (despre trupe) a executa diferite mișcări tactice. 3. (fig.) a unelti. II. tr. 1. a conduce, a pune în mișcare o navă. 2. a mânui, a folosi (fonduri, bani). (< fr. manoeuvrer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu manevra
ALĂTURÁ, alắtur, vb. I. Tranz. și refl. A (se) așeza alături, a (se) apropia mult. [Var.: lăturá vb. I] – V. alături. Vezi definitia »
OPERÁ vb. I. tr. 1. a face, a realiza, a efectua (ceva). 2. a lucra cu..., a face calcule. 3. a face o operație chirurgicală. 4. a face o operație comercială, financiară etc. 5. (arg.) a fura, a sparge; a buzunări. II. intr. a executa mișcări strategice. (< fr. opérer, lat. operari) Vezi definitia »
ACERÁ vb. I. v. acira. Vezi definitia »
DEZAERÁ vb. I. tr. 1. A elimina aerul aflat în materia primă fibroasă folosită la fabricarea hârtiei. 2. A evacua aerul din pungile de aer formate într-o conductă, într-un rezervor etc. [Pron. -a-e-. / < dez- + aera]. Vezi definitia »
FORÁ vb. intr. a găuri (prin săpare) pământul pentru a ajunge la straturi de țiței, la zăcămintele de minereu etc. (< fr. forer, lat. forare) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z