Definita cuvantului masculiniza
MASCULINIZÁ vb. I. tr., refl. a da, a căpăta trăsături masculine; a (se) viriliza. II. tr. a transforma un substantiv feminin într-unul masculin. (< fr. masculiniser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu masculiniza
ACLIMATIZÁ vb. I. tr. A acomoda, a adapta la un nou climat (o plantă, un animal etc.). ♦ refl. (Fig.; despre oameni) A se obișnui cu noi condiții de viață. [< Germ. akklimatisieren, cf. fr. acclimater]. Vezi definitia »
ELECTROCAUTERIZÁ, electrocauterizez, vb. I. Tranz. A cauteriza cu ajutorul electrocauterului. [Pr.: -ca-u-] – Din fr. électrocautériser. Vezi definitia »
APOTEOZÁ, apoteozez, vb. I. Tranz. (În antichitatea greco-romană) A pune un erou sau un împărat în rândul zeilor; a diviniza. ♦ Fig. A aduce laude și onoruri neobișnuite, a ridica în slavă ceva sau pe cineva. [Pr.: -te-o-] – Fr. apothéoser. Vezi definitia »
RIVALIZÁ, rivalizez, vb. I. Intranz. A se sili să ajungă sau să întreacă pe cineva în ce privește talentul, meritul, puterea etc.; a concura. A rivaliza cu cineva. ♦ A sta alături de..., a egala; a sta pe aceeași treaptă. – Din fr. rivaliser. Vezi definitia »
IERARHIZÁ vb. I. tr. A așeza ierarhic; a stabili o ierarhie. [Cf. fr. hiérarchiser]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z