Definita cuvantului massdisplay
MASS-DISPLAY [MAS-DISPLEI] s.n. prezentare în număr mare a unui produs în locuri care să tenteze cumpărarea lui. (< engl. mass-display)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu massdisplay
BITAY [bítɔi], Arpád (1896-1937), istoric literar maghiar din Transilvania. Traduceri din poeți români, o istorie a literaturii române în limba maghiară și o istorie a literaturii maghiare în limba română. Vezi definitia »
CHARDONNAY s. n. Soi de viță de vie, de origine franceză, cu struguri mici, cilindrici, cu boabe rotunde, albe-verzui, care produce vinuri dulci; p. ext. vin din acest soi de viță. [Pr.: șardoné] – Cuv. fr. Vezi definitia »
BAUDOUIN DE COURTENAY [boduẽ də curtné], Jan Ignacy (Ivan Aleksandrovici) (1845-1929), lingvist rus de origine poloneză. Specialist în lingvistica generală, în gramatica comparată a limbilor indoeuropene și în slavistică. Precursor al fonologiei. Creator al școlii lingvistice de la Kazan. Vezi definitia »
CHARDONNAY [ȘARDONÉ] s. n. soi de viță de vie originar din Franța, cu ciorchini mici și boabe rotunde albe-verzui. ◊ vin alb, fin, din acest soi. (< fr. chardonnay) Vezi definitia »
ALCALAY, Leon (1847-1920), editor și librar român. Întemeietorul librăriei editoare „Universală” – Alcalay & Co. Din 1899 a preluat publicarea colecției „Biblioteca pentru Toți”, inițiată de Carol Müller în 1895. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z