Definita cuvantului mongo
MÓNGO s. m. monedă divizionară în Mongolia, a suta parte dintr-un tugrik. (< germ. Mongo)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu mongo
FLAMÍNGO, flamingi, s. m. Pasăre migratoare de apă, de mărimea unei berze, cu gâtul și cu picioarele foarte lungi și cu pene de culoare albă cu nuanțe roz. (Phoenicopterus ruber). – Din germ. Flamingo. Vezi definitia »
MÚNGO s.n. Lână obținută din postavuri vechi, folosită ca materie primă pentru lâna artificială. [< fr. mungo]. Vezi definitia »
FLOG(O)- elem. „flacără”. (< fr. phlog/o/-, cf. gr. phlox, phlogos) Vezi definitia »
GO s. n. Joc din Orientul Îndepărtat, disputat pe o tablă care cuprinde 361 de puncte de intersecție, în care fiecare jucător caută să ocupe o arie cât mai cuprinzătoare și, în același timp, să-și încercuiască adversarul cu scopul de a-l împiedica să se desfășoare, totodată încercând să-i captureze cât mai multe piese. (cuv. jap., care denumește un joc de origine chinezească, wei-ch'i în chin., format dintr-o tablă, goban, și din puluri albe și negre, go-ishi) [și TLF] Vezi definitia »
ALTER ÉGO s.m. Al doilea eu; persoană care se aseamănă întru totul cu alta, încât i se poate substitui; (p. ext.) om de încredere, prieten nedespărțit. [< lat. alter – alt, ego – eu]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z