Definita cuvantului neronian
NERONIÁN, -Ă adj. propriu lui Nero, demn de Nero; (p. ext.) foarte crud. (< fr. néronien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu neronian
CATAMARÁN, catamarane, s. n. Ambarcație cu pânze alcătuită din două corpuri de plutire; pirogă cu două flotoare laterale. – Din fr. catamaran. Vezi definitia »
AERIÁN, -Ă adj. 1. Aflat în aer. ♦ Întâmplat, produs în aer. ◊ Alarmă aeriană = alarmă prin care se anunță un atac aerian inamic. 2. (Fig.) Diafan, transparent; gingaș, vaporos. [< fr. aérien]. Vezi definitia »
BURUIÁN s. n. v. buruiană. Vezi definitia »
REDÁN, redane, s. n. 1. Lucrare simplă de fortificație, alcătuită dintr-un zid în formă de unghi ieșit în afară, folosită în trecut pentru apărarea unei treceri. 2. Motiv decorativ sculptat în formă de dinți alăturați, folosit în arhitectura evului mediu. 3. Fiecare dintre treptele amenajate în partea superioară a unui zid construit pe un teren înclinat. 4. Aliniere a clădirilor de-a lungul unei străzi, astfel încât un colț al lor să fie ieșit mai mult în stradă. 5. Suprafață proeminentă, în formă de treaptă, pe fundul cocei unei ambarcații sau al unui hidroavion (ori al flotoarelor acestuia), care asigură alunecarea acestora pe apă cu o rezistență redusă la înaintare. – Din fr. redan. Vezi definitia »
BASARABEÁN, -Ă, basarabeni, -e, 1. adj. Care aparține Basarabiei sau populației ei; propriu Basarabiei. 2. s.m. Persoană care face parte din populația de bază a Basarabiei sau este originară din Basarabia. (din n. pr. Basarabia + suf. -ean) 3. Persoană de origine română de pe teritoriul Republicii Moldova. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z