Definita cuvantului ordurier
ORDURIÉR, -Ă adj. murdar, obscen. (< fr. ordurier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ordurier
CARABINIÉR, carabinieri, s. m. 1. (Înv.) Soldat înarmat cu o carabină (1). 2. (În Italia) Membru al jandarmeriei. [Pr.: -ni-er] – Din fr. carabinier. Vezi definitia »
TRICHÉR, trichere, s. n. Sfeșnic cu trei lumânări (întrebuințat de arhierei la serviciul bisericesc). – Din ngr. trikéri. Vezi definitia »
MONȘÉR s. m. (Franțuzism fam.) Termen familiar cu care o persoană se adresează unui bărbat. – Din fr. mon cher. Vezi definitia »
AMENTIFÉR, -Ă I. adj. (despre plante) care poartă amenți. II. s. f. pl. grup de plante, arbori cu amenți. (< fr. amentifére/s/) Vezi definitia »
SPALIÉR, spaliere, s. n. 1. Suport format din stâlpi între care sunt întinse, orizontal și paralel, fire de sârma zincată pentru susținerea anumitor plante agățătoare sau a ramurilor unor pomi a căror creștere este dirijată de om. 2. Șir de tufe sau de arbuști cu ramurile tunse după un anumit sistem, formând un fel de perete de verdeață de-a lungul unei alei. ♦ Alee mărginită de un asemenea perete de verdeață. 3. Aparat de gimnastică în formă de scară largă, fixat de perete. [Pr.: -li-er] – Din germ. Spalier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z