Definita cuvantului organ
ORGAN2(O)- elem. „organ, organism”. (< fr. organ/o/-, cf. lat. organum, gr. organon)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu organ
AMÁN interj. Îndurare! iertare! ◊ Expr. A fi (sau a ajunge) la aman = a fi (sau a ajunge) la mare strâmtoare. A lăsa (pe cineva) la aman = a părăsi (pe cineva) când e la mare nevoie. – Tc. aman. Vezi definitia »
TOXICOMAN barbituric uman, drogangiu, prăfuit, sniffer, tripper. Vezi definitia »
WRONSKIÁN s. n. (Mat.) Determinantul de ordin n asociat unei mulțimi de n funcții, în care primul rând constă din cele n funcții, al doilea rând din derivatele de ordinul întâi ale celor n funcții, al treilea rând din derivatele de ordinul al doilea ale celor n funcții ș.a.m.d. (Sil. -ski-an) (după Józef Maria Hoene-Wroński 1778-1853, filozof și matematician polonez + suf. -an) [def. MW] Vezi definitia »
CARAIMAN, masiv și vf., cu abrupturi impresionante în E M-ților Bucegi, alcătuit din conglomerate calcaroase, care domină Valea Prahovei la Bușteni. Alt. max.: 2.384 m. Aici se află un monument de forma unei cruci din oțel, înalt de 33 m, ridicat (1926-1928) din inițiativa reginei Maria, în memoria eroilor căzuți în luptele de pe Valea Prahovei în primul război mondial. Vezi definitia »
METATARSIÁN, -Ă adj. Al metatarsului. [< fr. métatarsien]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z