Definita cuvantului pelvigrafie
PELVIGRAFÍE s. f. metodă radiologică de punere în evidență a organelor pelviene cu o substanță de contrast. (< fr. pelvigraphie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pelvigrafie
RADIOTELEFONÍE s. f. sistem de comunicație radiotelefonică în ambele sensuri între două posturi, echipate fiecare cu aparate de emisiune și de recepție. (< fr. radiotéléphonie) Vezi definitia »
DECALVÁȚIE, decalvații, s. f. 1. (Rar) Calviție. 2. Pedeapsă, în vechiul drept, care consta în raderea părului de pe capul condamnaților. – Din fr. décalvation, lat. decalvatio. Vezi definitia »
METAXENÍE s.f. Modificare a ovarului sau a receptaculului plantei materne sub influența gameților plantei paterne. [Gen. -iei. / < fr. métaxenie]. Vezi definitia »
PLACHÍE, plachii, s. f. 1. Mâncare de pește preparată cu multă ceapă și cu mult untdelemn, rumenită la cuptor. 2. (Reg.) Un fel de pilaf preparat din orez sau din păsat, cu carne, cu pește, cu ciuperci sau numai cu grăsime. – Din ngr. plaki. Vezi definitia »
FARFURĂRÍE s. f. (Rar) Mulțime de farfurii; totalitatea farfuriilor (cuiva); p. ext. diverse obiecte de menaj din porțelan, faianță etc. – Farfurie + suf. -ărie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z