Definita cuvantului periintestinal
PERIINTESTINÁL, -Ă adj. în jurul intestinului. (< fr. périintestinal)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu periintestinal
SISÁL, sisali, s. m. Plantă textilă cultivată în regiunile tropicale, cu tulpina foarte scurtă și frunze lungi crescute în rozetă, din care se extrag fibre foarte rezistente (Agave sisalana). ♦ Fibră textilă asemănătoare cu manila, obținută din frunzele plantei descrise mai sus și folosită pentru confecționarea sforilor, a funiilor etc. – Din fr. sisal. Vezi definitia »
ANIMÁL s.n. 1. Ființă care are organe de simț, de mișcare, sistem nervos etc. 2. (Fig.) Om josnic, stăpânit de instincte proprii animalelor. // adj. De animal, referitor la animale, propriu animalelor. [Cf. fr. animal, it. animale, germ. Animal < lat. animal]. Vezi definitia »
ARHIDUCÁL, -Ă, arhiducali, -e, adj. Care aparține arhiducelui, referitor la arhiduce. – Din fr. arhiducal. Vezi definitia »
INFERNÁL, -Ă, infernali, -e, adj. De infern, din infern; drăcesc, diabolic. ◊ Mașină infernală = bombă cu mecanism de ceasornic, folosită de teroriști pentru a săvârși atentate. ♦ Fig. Înspăimântător, groaznic, teribil. – Din fr. infernal, lat. infernalis. Vezi definitia »
INTERREGIONÁL, -Ă, interregionali, -e, adj. Care privește mai multe regiuni, care ține de mai multe regiuni; care are loc între mai multe regiuni. [Pr.: -gi-o-] -Inter1-+regional. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z