Definita cuvantului picher
PICHÉR2 s. n. piesă la războiul de țesut, care amortizează mișcarea suveicii. (< germ. Picker)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu picher
BERLINER [bərlinə], Emil (1851-1929), inventator american de origine germană. A inventat un tip de microfon (1877) și un aparat pentru redarea sunetului înregistrat pe placă (gramofon). Vezi definitia »
TRICOPTÉR, tricoptere, s. n. (La pl.) Ordin de insecte caracterizate prin aripile mari acoperite cu peri sau cu mici solzișori, ale căror larve trăiesc în apă și își construiesc un fel de căsuțe, cilindrice sau conice, din resturi vegetale, nisip și pietricele; (și la sg.) insectă care face parte din acest ordin. – Din fr. tricoptères. Vezi definitia »
MAROCHINIÉR, marochinieri, s. m. Lucrător specializat în confecționarea obiectelor din marochin. [Pr.: -ni-er.Var.: marochinér s. m.] – Din fr. maroquinier. Vezi definitia »
LINK-TRAINER [LINC-TRÉINĂR] s. n. aparat folosit la antrenamentul piloților pentru zborul fără vizibilitate. (< engl. link-trainer) Vezi definitia »
BRIGADIÉR, -Ă, brigadieri, -e, s. m. și f. 1. Persoană care face parte dintr-o brigadă (1). 2. Tehnician din administrația pădurilor, care conduce o brigadă silvică. 3. (Înv.) General de brigadă. ♦ Caporal de artilerie. [Pr.: -di-er] – Fr. brigadier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z