Definita cuvantului cloțan
CLOȚÁN, cloțane, s. n. (Înv.) (Vârf, colț de) stâncă. – Cf. colț.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cloțan
DOMINICÁN2, -Ă, dominicani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația Republicii Dominicane sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține dominicanilor2 (1), privitor la dominicani2. – Din fr. dominicain. Vezi definitia »
MAURITIÁN, -Ă, mauritiéni, -e, s.m. și f., adj. Persoană care face parte din populația de bază a insulei Mauritius sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține insulei Mauritius sau mauritienilor (1.), privitor la insula Mauritius sau la mauritieni, originar din Mauritius. (cf. fr. mauricien) Vezi definitia »
GREGORIÁN, gregoriene, adj.n. (În sintagmele) Calendar gregorian = calendar întocmit la sfârșitul sec. XVI din ordinul papei Grigore al XIII-lea și adoptat în prezent de toate țările Europei. Cânt gregorian = cânt liturgic folosit în Biserica romano-catolică. [Pr.: -ri-an] – Din fr. grégorien. Vezi definitia »
ANTIUMÁN, -Ă, antiumani, -e, adj. Care este lipsit de omenie; care este îndreptat împotriva omului. [Pr.: -ti-u-] – Anti- + uman. Vezi definitia »
ALGERIÁN, -Ă, algerieni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Algeriei sau poporului ei, privitor la Algeria sau la poporul ei. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Algeriei. – După fr. algérien. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z