Definita cuvantului pincenez
PINCE-NEZ PENS-NÉ/ s. n. lornion (1). (< fr. pince-nez)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pincenez
LUXEMBURGHÉZ, -Ă, luxemburghezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Luxemburgului sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Luxemburgului sau populației lui, privitor la Luxemburg sau la populația lui. – Luxemburg (n. pr.) + suf. -ez. Vezi definitia »
achizitionez, vb.I Tranz. A procura produse (agroalimentare) sau materiale Vezi definitia »
LAPIÉZ, lapiezuri, s. n. Formă de relief rezultată prin coroziunea rocilor solubile de către apele de șiroire. [Pr.: -pi-ez.Var.: lapiáz s. n.] – Din fr. lapié, lapiaz. Vezi definitia »
SANMARINÉZ, -Ă, sanmarinézi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază din San Marino (republică sau capitala ei omonimă) sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține de San Marino sau populației sale, privitor la San Marino sau la populația sa. (San Marino (n.pr. < it. Santo Marino = Sfântul Marin) + suf. -ez) Vezi definitia »
SANTIAGHÉZ, -Ă, santiaghezi, -e, s. m. și f. 1. Persoană născută și crescută în Santiago. 2. Locuitor din Santiago. – Santiago (n. pr.) + suf. -ez. – După santhiaghez, -ă, adj., s. m. și f. – [DO] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z