Definita cuvantului piodermită
PIODERMÍTĂ s. f. denumire dată unor inflamații purulente ale pielii, provocate de streptococi și stafilococi. (< fr. pyodermite)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu piodermită
PAIÉTĂ s. f. (pl.) piesă mică metalică sau de sticlă, cu o gaură la mijloc, care se coase pe haine, pe stofe etc. (< fr. paillette) Vezi definitia »
PADALÁȘCĂ, padalăști, s.f. 1. o substanță mâzgoasă formată din spermatozoizii ejaculați care nu au reușit să fecundeze ovulul. (expresie jignitoare : Copil din padalașcă ce ești!) – regionalism/arhaism folosit îndeosebi în partea de nord și de vest a Transilvaniei Vezi definitia »
castană, castane s.f. lovitură dată în creștet cu articulațiile oaselor metacarpiene. Vezi definitia »
MISCÉLĂ s.f. (Liv.) Amestec al unui solid cu un lichid, a două lichide, a unui gaz cu un lichid sau a două gaze, având un aspect omogen. ♦ Amestec de benzină și ulei care folosește la combustie și ungere în motoare. ♦ Amestec dozat. [Cf. it. miscela, germ. Miszella, lat. miscellus]. Vezi definitia »
DERMATÍNĂ s. f. Înlocuitor sintetic al pielii, obținut prin aglomerarea cu ajutorul unui liant a fibrelor de piele naturală rezultate din măcinarea deșeurilor și folosit în industria încălțămintei și în marochinărie. – Din fr. dermatine. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z