Definita cuvantului plisa
PLISÁ vb. tr. a îndoi, a călca (o stofă, o rochie etc.) în pliseuri. (< fr. plisser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu plisa
PROPULSÁ vb. tr. 1. a imprima unui vehicul, unui obiect etc. ♦ mișcare de înaintare. 2. a proiecta departe, cu violență. 3. (fig.; fam.) a stimula. (< fr. propulser, lat. propulsare) Vezi definitia »
CLASÁ vb. I. tr. 1. A aranja, a ordona, a rândui (pe clase, pe categorii etc.); a grupa, a ordona ceva într-o ordine oarecare. ♦ A categorisi pe cineva, devenit inapt pentru muncă, potrivit gradului de invaliditate. ♦ refl. A obține un anumit loc într-un clasament, la o întrecere etc. 2. (Jur.) A înceta cercetările într-o anumită pricină, într-un anumit caz etc. din lipsa unor elemente sigure care să îndreptățească continuarea investigațiilor. [< fr. classer, cf. it. classare]. Vezi definitia »
DEBURSÁ vb. I. tr. A cheltui, a plăti (din buzunar, din pungă). [< fr. débourser]. Vezi definitia »
HARISSA s.?. Condiment nord-african si oriental, sub formă de pastă picantă din ardei iute, usturoi, coriandru, chimion, frunze de mentă și ulei de măsline. Vezi definitia »
DEBARASÁ, debarasez, vb. I. Refl. A se degaja, a se descotorosi de ceva sau de cineva (care incomodează, care supără). – Din fr. débarrasser. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z