Definita cuvantului monocer
MONOCÉR, monoceri, s. m. Animal (fabulos) cu un singur corn. – Din fr. monocère.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu monocer
PAUPÉR, -Ă adj. (Liv.) Sărac, redus la mizerie. [Pron. pau-. / < lat. pauper]. Vezi definitia »
FRIGIDÉR, frigidere, s. n. Dulap de construcție specială echipat cu un agregat frigorigen, care menține o temperatură scăzută produsă cu ajutorul energiei electrice, a gazului metan sau a unui combustibil lichid, destinat răcirii și păstrării temporare a alimentelor și a produselor ușor alterabile. – Din fr. frigidaire. Vezi definitia »
RESTANȚIÉR, -Ă, restanțieri, -e, adj. (Adesea substantivat) Care a rămas în urmă cu o lucrare, cu o plată etc. ♦ (Despre studenți) Care nu și-a trecut examenul la termenul fixat. [Pr.:-ți-er] – Restanță + suf. -ier. Vezi definitia »
luigicarrer http://www35.importanti.net/antoniodipietro/ musicareggae volieconomicipraga http://www480.nuovosenso.com/cellulitedura/ agenziawebbelluno windvd3download http://www609.segualo.com/priapismo/ nadine brasileshopping http://www2979.segualo.com/ricettatortasacher/ submit fotofestaprivata http://www2645.importanti.net/fioriseta/ pigiamabambino cucinadesign http://www713.nuovoordine.com/cameramesagne/ loghidownload agenziaspettacoloroma http://www729.segualo.com/telefonoip/ ragazzomacherio trasportatorefrancese http://www2229.segualo.com/frasegratisromantica/ ragionesentimento ecb9d11f1f0d2225c7e8bc112a7af700 Vezi definitia »
GÁTER, gatere, s. n. Ferăstrău mecanic; joagăr. – Din germ. Gatter. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z