Definita cuvantului proafrican
PROAFRICÁN, -Ă adj. în favoarea africanilor. (< fr. pro-africain)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu proafrican
TRAHEÁN, -Ă, traheeni, -e, adj. (Rar) Traheal. [Pr.: -he-an] – Din fr. trachéen. Vezi definitia »
APUSEÁN, -Ă apuseni, -e, adj. Care se află la apus; vestic. ♦ Spec. Care aparține apusului Europei (și întregii Americi), caracteristic vieții de acolo; occidental. ♦ (Substantivat) Locuitor din apusul Europei (sau din America); occidental. – Apus1 + suf. -ean. Vezi definitia »
NEWTONIÁN, -Ă adj. Referitor la sistemul lui Newton. // s.m. și f. Adept, partizan al teoriilor lui Newton. [Pron. niu-to-ni-an. / cf. fr. newtonien]. Vezi definitia »
TOBOGÁN, tobogane, s. n. 1. Construcție în formă de plan înclinat, cu marginile ridicate, pe care se poate aluneca ușor și care servește ca mijloc de distracție (sportivă). 2. Jgheab înclinat folosit drept mijloc de transport prin alunecare al unor materiale, piese etc. – Din fr. toboggan. Vezi definitia »
KIEVEÁN, -Ă, kievéni, -e, s.m. și f., adj. 1. s.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Kievului sau este originară de acolo. 2. adj. Care aparține Kievului sau kievenilor (1.), privitor la Kiev sau la kieveni. (n. pr. Kiev (capitala Ucrainei) + suf. -ean) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z