Definita cuvantului proiectivitate
PROIECTIVITÁTE s. f. ansamblu de proprietăți funcționale ale unui sistem de a se proiecta sau reflecta în altul. (< engl. projectivity)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu proiectivitate
TAGÉTE s. f. pl. plante erbacee cu miros caracteristic și cu flori de mărimi diferite, colorate în brun-catifelat, galben sau portocaliu; crăițe. (< fr., lat. tagetes) Vezi definitia »
VERDÉTE, verdeți, s. m. (Reg.) 1. (Iht.) Boiștean. 2. Larva fluturelui-de-varză. 3. Bâtă scurtă și groasă de lemn verde. – Din verde + suf. -ete. Vezi definitia »
Calitate, care presupune faptul de a te transpune in situatia altei persoane Vezi definitia »
NEUTRALITÁTE s. f. Situație, atitudine a unui stat care nu se amestecă în conflictul dintre două sau mai multe state, care nu participă la pacte sau la alianțe militare și întreține relații pașnice cu fiecare stat beligerant în parte; p. ext. stare, atitudine neutră (1) a unei persoane sau a unui grup social. [Pr.: ne-u-] – Din fr. neutralité. Vezi definitia »
bóiște (bóiști), s. f.1. (Rar în Trans.) Loc unde se face fecundarea peștilor. – 2. Pește mic din rîurile de munte, Phoxinus laevis. Sl. bojište „cîmp de bătaie” (DAR). – Der. boiștean, s. m. (Phoxinus laevis). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z