Definita cuvantului promova
PROMOVÁ vb. tr. 1. a ridica la o demnitate; a înainta în grad, a avansa. ◊ a trece pe un elev într-o clasă superioară. 2. a susține, a propaga (o idee etc.). (< lat. promovere)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu promova
MUCAVÁ, mucavale, s. f. Carton gros întrebuințat la legatul cărților, la confecționarea cutiilor, ambalajelor etc. – Din tc. mukavva. Vezi definitia »
EXCAVÁ vb. tr. a săpa o cavitate în scoarța pământului și a îndepărta materialul rezultat. (< fr. excaver, lat. excavare) Vezi definitia »
OBSERVÁ vb. tr. 1. a băga de seamă, a remarca. ◊ a atrage atenția, a face o remarcă, o observație. 2. a cerceta, a examina atent. ◊ a supraveghea acțiunile cuiva; a controla. 3. a pândi, a iscodi. (< fr. observer, lat. observare) Vezi definitia »
CULTIVÁ vb. I. tr. A lucra pământul pentru a-l face să rodească. ♦ A semăna și a îngriji plante. 2. tr. (fig.) A se ocupa intens de ceva; a citi cu pasiune un scriitor, o operă. 3. refl., tr. A (se) instrui, a (se) educa. [P.i. cultív, var. cultivi vb. IV. / < fr. cultiver]. Vezi definitia »
a trăi cu cineva expr. a avea relații intime cu cineva fără a fi căsătorit. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z