Definita cuvantului psihofizician
PSIHOFIZICIÁN, -Ă s. m. f. specialist în psihofizică. (< fr. psychophysicien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu psihofizician
BATMÁN s. m. Jucător din ofensiva unei echipe de crichet. (<engl. batsman) Vezi definitia »
ROMÁN1, romane, s. n. Specie a genului epic, de întindere mare, cu conținut complex, care se desfășoară de-a lungul unei anumite perioade și angajează mai multe personaje, presupunând un anumit grad de adâncime a observației sociale și analizei psihologice. ◊ Operă narativă în proză sau în versuri scrisă, în evul mediu, într-o limbă romanică. ♦ Fig. Împletire de întâmplări cu multe episoade care par neverosimile. [Var.: (înv.) románț s. n.] – Din fr. roman. Vezi definitia »
BUJOREAN, George (1893-1971, n. Bosanci, jud. Suceava), botanist român. Fondator al ecologiei experimentale în manieră geobiologică. Inventator de aparatură de specialitate (atmometru de pămînt, geohidrometru, drosometru automat, natursond). Vezi definitia »
BLUESMÁN s. m. interpret de blues. (< amer. bluesman) Vezi definitia »
TERMIDORIÁN, -Ă, termidorieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. (La pl.) Nume dat participanților la lovitura de stat din Franța de la 9 termidor, anul II (27 iulie 1794). 2. Adj. – Din 9 termidor, anul II. [Pr.: -ri-an] – Din fr. thermidorien. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z