Definita cuvantului pulsa
PULSÁ vb. intr. 1. (despre sânge) a zvâcni, circulând prin artere. 2. (despre viață) a se desfășura într-un ritm regulat, viu; a fremăta, a palpita. (< lat. pulsare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pulsa
PROGRESÁ, progresez, vb. I. Intranz. 1. Trecere la etape, stări, niveluri calitativ superioare, manifestată în diferite domenii ale vieții sociale (economic, cultural, moral etc.); a face progrese, a înainta, a propăși; a avansa; a se dezvolta. 2. (Despre boli) A evolua; a se agrava; a se intensifica. – Din fr. progresser. Vezi definitia »
Sursa este din psihologie. s.f.Eneagrama este o figura geometrica ce infatiseaza cele 9 tipuri de baza ale personalitatii, precum si relatiile complexe care se stabilesc intre ele. Vezi definitia »
DISPENSÁ vb. I. refl. a se lipsi (de ceva, de cineva), a renunța la... II. tr. a scuti de o îndatorire, de o obligație etc. (< fr. dispenser, lat. dispensare) Vezi definitia »
a lăsa (ceva) baltă expr. a abandona (ceva), a renunța (la ceva). Vezi definitia »
DUMNEASÁ pron. pers. (Pop.) Pronume de politețe pentru persoana a 3-a singular. [Gen.-dat. dumisale] – Domnia + sa. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z