Definita cuvantului qigongcikung
QIGONG CIKÚNG/ s. n. complex de tehnici tradiționale chineze pentru păstrarea energiei vitale (< chim qigong)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu qigongcikung
SHORTENING [ȘORTNING] s. n. specie de grăsimi animale sau vegetale, de consistența unturii de porc, care se amestecă și se prelucrează ușor, în industria alimentară. (< engl. shortening) Vezi definitia »
QIGÓNG /cicúng/ s.n. Complex de tehnici tradiționale chineze pentru păstrarea energiei vitale. (‹ chin. qigong) Vezi definitia »
CRÓSING, crosinguri, s. n. Construcție subterană care asigură încrucișarea a doi curenți de aer, prin trecerea unuia pe deasupra celuilalt, în galeria unei mine. – Din engl. crossing. Vezi definitia »
LEASING s.n. Sistem de finanțare a investițiilor, constând din închirierea de materiale, mașini și utilaje moderne de la societăți specializate. [Pron. lí-zin. / < engl. leasing]. Vezi definitia »
TELERECÓRDING s.n. Înregistrare pe peliculă cinematografică a emisiunilor de televiziune prin filmarea directă a ecranului cu ajutorul unui aparat special sau prin realizarea baleiajului electronic direct pe suprafața unei pelicule sensibile la radiații. ♦ Aparat folosit în acest scop. ♦ Peliculă pe care s-a făcut o asemenea înregistrare. [< engl. telerecording]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z