Definita cuvantului ralia
RALIÁ vb. I. tr., refl. a (se) aduna, a (se) strânge în jurul cuiva sau a ceva pentru a realiza o acțiune comună. II. refl. a adera la o părere, la o propunere etc. (< fr. rallier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ralia
ACÁCIA s.m. Arbore sau arbust din familia leguminoaselor, cu flori galbene sau albe și cu miros plăcut, care crește în regiunile calde. [< fr., lat. acacia]. Vezi definitia »
CONFERENȚIÁ vb. I. intr. A ține o conferință. [Pron. -ți-a, p.i. -iez, ger. -iind. / cf. fr. conférencier]. Vezi definitia »
AMBREIÁ vb. I tr. A cupla un motor cu organele de mașină pe care trebuie să le pună în mișcare. [Pron. -bre-ia, p.i. 3, 6 -iază, imperf. 3 -ia, conj. -ieze, ger. -eind. / < fr. embrayer]. Vezi definitia »
zgâria (a ~) (-ri-a) vb., ind. prez. 1 și 2 sg. zgârii, 3 zgârie (-ri-e), 1 pl. zgâriem; conj. prez. 3 să zgârie; ger. zgâriínd (-ri-ind) Vezi definitia »
PLASTOGRAFIÁ, plastografiez, vb. I. Tranz. A falsifica documente sau semnături pe documente, a face sau a comite o plastografie. [Pr.: -fi-a] – Din plastografie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z