Definita cuvantului rating
RATING [RÉTING] s. n. 1. indicele clasamentelor băncilor în funcție de creditul care li se poate acorda. ♦ ratingul riscului de țară = indice prin care se estimează capacitatea și dorința unei țări de a face disponibilă valuta necesară serviciului datoriei externe. 2. evaluare, apreciere. 3. rating service = agenție care stabilește gradul de popularitate a unui produs sau a unei firme (< engl., fr. rating)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rating
Nothing going on worth mentioning. <a href=„http://diovan-123.ca.cx/ ”> Diovan </a> and [url=http://lexapro.ca.cx/]lexapro[/url] http://prilosec.ca.cx/ <a href=„http://diovan-123.ca.cx/ ”> Diovan </a> and [url=http://lexapro.ca.cx/]lexapro[/url] http://prilosec.ca.cx/ <a href=„http://diovan-123.ca.cx/ ”> Diovan </a> and [url=http://lexapro.ca.cx/]lexapro[/url] http://prilosec.ca.cx/ Vezi definitia »
HURLING s.n. Joc sportiv originar din Irlanda, care se practică cu o minge de plută îmbrăcată în piele, condusă și lovită cu un fel de crosă, și care trebuie introdusă în poarta adversă. [Pron. árling. / < engl. hurling) Vezi definitia »
semering, semeringuri s. n. anus. Vezi definitia »
ZANG interj. v. zâng. Vezi definitia »
CRÓSING s.n. (Tehn.) Construcție care asigură încrucișarea subterană a doi curenți de aer dirijați unul deasupra celuilalt în galeria unei mine. [Scris și crossing < engl. crossing]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z