Definita cuvantului razant
RAZÁNT, -Ă adj. care trece cu repeziciune pe lângă ceva, aproape atingându-l. ◊ (s. f.) lovitură la tenis dată astfel încât mingea trece aproape de partea superioară a plasei. (< fr. rasant)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu razant
ȘUNT, șunturi, s. n. 1. Rezistor electric conectat între două puncte ale unui circuit electric pentru protejarea porțiunii de circuit cuprinse între aceste puncte. 2. Derivare a circuitului sanguin pe alte căi circulatorii decât cele normale. – Din engl. shunt. Vezi definitia »
COMUNIÁNT, -Ă, comunianți, -te, s. m. și f. Persoană care primește comuniunea (2); persoană care face comuniunea. [Pr.: -ni-ant] – Din fr. communiant. Vezi definitia »
Sunt verbele care au inteles numai cu ajutorul unui nume predicativ. Ele sunt: a fi, a deveni, a ieși, a ajunge, a rămâne, a părea, a însemna, a constitui, a repreyenta, a se numi, a se chema, a se naște, a se face, a se preface. Vezi definitia »
OPINÉNT, -Ă adj., s. m. f. (cel) care opinează. (< fr. opinant) Vezi definitia »
TRANSPLÁNT s.n. (Med.) Țesut sau organ transplantat în altă parte a corpului sau în alt organism. [Pl. -te, -turi. / < engl., fr. transplant]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z