Definita cuvantului razmot
RAZMÓT s. n. zbor orizontal al unui avion la înălțime foarte mică, la firul ierbii. (< fr. rase-mottes)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu razmot
PROGLÓT s. n. v. proglotă. Vezi definitia »
CONTRAFAGÓT s. n. fagot de mai mari dimensiuni și cu sonoritate mai gravă decât fagotul. (< it. contrafagotto) Vezi definitia »
CLÓCOT, clocote, s. n. 1. Mișcare zgomotoasă pe care o face un lichid când fierbe. ♦ P. gener. Mișcare zgomotoasă produsă de o masă de lichid. 2. Fig. Zbucium, agitație (zgomotoasă), frământare (sufletească, socială). [Var.: (pop.) cólcot s. n.] – Din sl. klokotŭ. Vezi definitia »
ȘPROT s.m. (La sg., cu sens colectiv) Pește mic din fam. clupeizilor (heringi), de 15 cm lungime, de culoare albăstruie-verzuie, unul din peștii cei mai importanți din mările nordice, prezent și în Marea Neagră (Sprattus sprattus); se comercializează de obicei afumat, în conserve, dar în țările occidentale se consumă și peștii proaspeți, întregi, împreună cu heringi mici(numiți „albitură”, engl. whitebait), prăjiți în ulei, la fel ca hamsiile la noi; din germ. Sprotte. Vezi definitia »
CULÓT, culote, s. n. Piesă izolantă montată la partea inferioară a unui tub electronic, în care sunt prinse rigid piciorușele conectate ca electrozi. – Din fr. culot. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z