Definita cuvantului reconvențional
RECONVENȚIONÁL, -Ă adj. (jur.) cerere ~ă = cerere prin care un pârât cere reclamantului același lucru cerut lui din reclamant în fața aceleiași instanțe; reconvențiune. (< fr. reconventionnel)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu reconvențional
SENZORIÁL, -Ă adj. Referitor la organele de simț. // s.n. Ceea ce se percepe prin simțuri. [Pron. -ri-al. / < fr. sensoriel]. Vezi definitia »
VESTIGIÁL, -Ă adj. (anat.; despre un organ) rămas rudimentar în organism, care indică o stare de involuție. (< engl. vestigial) Vezi definitia »
NOȚIONÁL, -Ă, noționali, -e, adj. Care exprimă o noțiune (1), care se referă la o noțiune, de noțiune. [Pr.: -ți-o] – Din fr. notionnel. Vezi definitia »
CATEGORIÁL, -Ă, categoriali, -e, adj. (Adesea adverbial) Referitor la categorii, care aparține unei categorii. [Pr.: -ri-al] – Categorie + suf. -al. Vezi definitia »
PREMIÁL, -Ă, premiali, -e, adj. De premii, privitor la premii, pentru premii. ◊ Sistem premial = parte a sistemului de salarizare care se referă la condițiile de acordare a premiilor și a primelor. [Pr.: -mi-al] – Premiu + suf. -al. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z