Definita cuvantului reinstala
REINSTALÁ vb. I. tr., refl. a (se) instala din nou. II. tr. a amenaja din nou. (< fr. réinstaller)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu reinstala
MUTILÁ vb. tr. a tăia, a amputa, a schilodi; a ciunti; (p. ext.) a desfigura, a deforma. (< fr. mutiler, lat. mutilare) Vezi definitia »
DECAPSULÁ, decapsulez, vb. I. Tranz. 1. A separa capsulele de pe tulpinile de in recoltate și uscate, în vederea obținerii semințelor de in și a fibrelor textile; a decortica. 2. A îndepărta, pe cale chirurgicală, membrana care învelește rinichiul. – Din fr. décapsuler. Vezi definitia »
REGLÁ, reglez, vb. I. Tranz. 1. A realiza sau reface starea unui sistem tehnic ale cărui mărimi caracteristice s-au abătut de la anumite condiții impuse. ♦ A stabili în prealabil valorile mărimilor unui sistem tehnic, care trebuie să rămână constante în timpul funcționării sistemului; a potrivi. 2. (Mil.) A potrivi, a îndrepta, a fixa tirul unui tun, al unei arme de foc portabile, al unei unități de artilerie etc. pentru distrugerea unui obiectiv. 3. A aranja, a orândui, a potrivi. – Din fr. régler. Vezi definitia »
APÉLLA s. f. adunare populară în Sparta antică, având toți cetățenii cu drepturi depline, trecuți de 30 de ani. (< gr. apella) Vezi definitia »
SERADÉLA s. f. plantă din familia leguminoaselor, cu tulpina subțire, înaltă și cu frunze compuse. (< it. serradella, fr. serradelle) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z