Definita cuvantului retiradă
RETIRÁDĂ s. f. closet, latrină. (< fr. retirade, germ. Retirade)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu retiradă
GÁFĂ s.f. 1. Piesă metalică cu două gheare în formă de furcă, folosită pentru blocarea unui lanț în mișcare. ♦ Un fel de cârlig fixat de o prăjină, folosit la acostarea unei ambarcații etc. 2. (Fig.) Gest, vorbă, atitudine nesocotită, dar neintenționată, care poate supăra sau jigni. [< fr. gaffe]. Vezi definitia »
ROZEÓLĂ s. f. erupție cutanată în formă de pete mici, în diferite boli infecțioase sau în intoxicații. (< fr. roséole) Vezi definitia »
-gnóză, -gnozíe v. gnoseo- Vezi definitia »
TÚȘĂ s.f. I. 1. (Pict.) Fel de a aplica culoarea cu pensula pe pânza unui tablou, care definește stilul unui pictor; urmă de pensulă în pasta unui tablou. 2. (Sport) Linie care delimitează un teren de joc. ♦ Ieșirea mingii peste această linie și repunerea ei în joc. 3. Lovitură care atinge pe adversar la jocul de scrimă. II. 1. Mică piesă de metal pe care este imprimată o literă, o cifră sau un semn convențional, fixată la capătul unei pârghii a mașinii de scris, de calculat sau de cules. 2. Placă la claviatura unui pian, a unei orgi etc. [< fr. touche]. Vezi definitia »
DISTOMIÁZĂ s.f. (Med.) Distomatoză. [Pron. -mi-a-. / < fr. distomiase]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z