Definita cuvantului rid
RID s. n. 1. încrețitură, zbârcitură a pielii obrazului. 2. mică ondulație pe suprafața unui teren, a unui material plastic, pe zăpadă, nisipuri etc. (< fr. ride)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rid
SPERMATOZOÍD, spermatozoizi, s. m. Celulă sexuală mobilă a organismului animal și vegetal mascul. – Din fr. spermatozoïde. Vezi definitia »
CAÍD s. m. 1. titlu în trecut al guvernatorului unei provincii, al unui oraș din statele musulmane din Africa de Nord, cu atribuții judecătorești. 2. (fam.) persoană tiranică într-un anturaj; șef de bandă criminală. (< fr. caïd) Vezi definitia »
BIOXÍD, bioxizi, s. m. Compus chimic în care doi atomi de oxigen sunt combinați cu un atom al unui metal sau metaloid. [Pr.: bi-o-] – Fr. bioxyde. Vezi definitia »
TRANSLUCÍD, -Ă, translucizi, -de, adj. Care este parțial transparent, putând fi străbătut de un fascicul de radiații electromagnetice, mai ales de un fascicul de raze de lumină, pe care le împrăștie parțial, astfel încât, privind prin corpul sau mediul respectiv, nu pot fi distinse contururile sau detaliile obiectelor aflate de partea opusă. – Din fr. translucide, lat. translucidus. Vezi definitia »
PARTID SAU GRUPARE POLITICA CARE SE OPUNE PARTIDULUI AFLAT LA PUTERE Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z