Definita cuvantului ring
RING1 s. n. 1. platformă pătrată împrejmuită cu coarde, unde se desfășoară meciurile de box. ◊ platformă într-un local, pe care se dansează. 2. (text.) mașină pentru întinderea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 3. inel de metal fixat de peretele unui chei și servind la amararea navelor. 4. șosea, stradă circulară în jurul unui oraș sau al unei părți a lui. (< fr., engl. ring)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ring
BRÜNING, Heinrich (1885-1970), om politic german. Lider al Partidului Catolic de Centru; cancelar al Reichului (1930-1932). Între 1934 și 1952 a trăit în S.U.A. Vezi definitia »
FÓXING s. n. formă de degradare a documentelor de arhivă pe suport de hârtie din apariția unor pete punctiforme cu aspect ruginiu. (cf. engl. fox, vulpe) Vezi definitia »
STRÍPPING s. n. 1. stripare. 2. metodă chirurgicală în golirea venelor pentru extragerea varicelor. (< engl., fr. stripping) Vezi definitia »
BROWNING, browninguri, s. n. Revolver cu încărcător automat. [Pr.: bráuning] – Cuv. engl. Vezi definitia »
LEASING [LÍZING] s. n. formă de închiriere de mașini și utilaje moderne, de mijloace de transport etc. de către întreprinderi, de la producători sau societăți specializate, pe o perioadă determinată. ♦ contract ~ = contract financiar prin care este prevăzut un import temporar, la expirarea căruia beneficiarul poate cumpăra bunurile mobile și imobile ce i-au fost închiriate de producător. (< engl. leasing) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z