Definita cuvantului rusofon
RUSOFÓN, -Ă adj., s. m. f. (voluntar) de limbă rusă. (< rus + -fon2)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rusofon
JARGÓN, jargoane, s. n. 1. Limbaj specific anumitor categorii sociale, profesionale etc., care reflectă fie dorința celor ce-l vorbesc de a se distinge de masa mare a vorbitorilor, fie tendința de a folosi termeni specifici profesiunilor respective și care se caracterizează prin abundența cuvintelor și expresiilor pretențioase, de obicei împrumutate din alte limbi, sau a celor de îngustă specialitate. 2. (Înv., azi impr.) Dialect, grai. – Din fr. jargon. Vezi definitia »
ECUSÓN, ecusoane, s. n. 1. Ornament sculptat, pictat etc., de obicei în formă de scut, pe care sunt înfățișate inscripții, elemente heraldice etc. 2. Mică bucată de metal, de plastic sau țesătură atașată de îmbrăcăminte, având imprimate unele date despre persoana care o poartă. – Din fr. écusson. Vezi definitia »
ILEÓN s.n. Ultima parte a intestinului subțire. [Pron. -le-on, var. ileum s.n. / < fr. iléon]. Vezi definitia »
AKRON [æcrən], oraș în S.U.A. (Ohio); 650 mii loc. (1984, cu suburbiile). Puternic centru al ind. cauciucului (anvelope auto). Mașini agricole, avioane, produse alim., chim., aparataj electrotehnic. Universitate. Vezi definitia »
LIMÓN s. n. rocă sedimentară detritică, cu consistență între nisip și argilă. (< fr. limon) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z