Definita cuvantului sancționa
SANCȚIONÁ vb. tr. 1. a confirma, a întări o lege, o dispoziție printr-o semnătură autorizată; a ratifica. 2. a aplica o sancțiune (2). (< fr. santionner)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sancționa
meterhana, meterhanale s. f. (intl.) clică de hoți; totalitatea hoților / infractorilor dintr-un loc. Vezi definitia »
ASANÁ, asanez, vb. I. Tranz. A înlătura surplusul de ape dintr-o regiune (cu scopuri economice, de salubritate sau estetice) prin lucrări hidrotehnice executate pe spații întinse; a reda agriculturii, prin îndiguire, o parte din lunca inundabilă a unui râu; a curăța, a face salubru un lac, o baltă etc. – După fr. assainir. Vezi definitia »
RANDALINÁ vb. I. tr. A moleta (1). [< cf. germ. randalieren]. Vezi definitia »
AGLUTINÁ, aglutinez, vb. I. Refl. (Despre unele elemente, unele materiale granuloase etc.) A se împreuna prin alipire; a se uni. ♦ (Despre bacterii) A se aglomera prin alipire (în anumite condiții). ♦ (Despre elemente ale vorbirii) A se lipi unul de altul, formând un singur cuvânt. – Fr. agglutiner (lat. lit. agglutinare). Vezi definitia »
ANTSIRANANA, oraș în NE Madagascarului, port la Oc. Indian; 100 mii loc. (1984). Reparații navale. Ind. alim. Export de cafea. Vechiu nume: Diégo Suarez. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z