Definita cuvantului scart
SCART s. n. problemă enigmistică în care prin extragerea uneia sau a mai multor litere, a unei silabe ori a unui grup de litere dintr-un cuvânt se obține un cuvânt cu un înțeles nou. (< it. scarto)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu scart
CONCÉRT s. n. 1. executare în public a unor lucrări muzicale. 2. compoziție muzicală amplă, de obicei în trei părți, scrisă pentru unul sau mai multe instrumente solistice, cu acompaniament de orchestră. 3. (fig.) unanimitate, înțelegere (deplină), acord, armonie. (<fr. concert, it. concerto) Vezi definitia »
FLIRT s. n. 1. schimb de complimente și amabilități între două persoane de sex opus; cochetărie. 2. legătură de dragoste ușoară, nestatornică; aventură. ◊ persoană cu care se întreține o astfel de legătură. (< fr. flirt) Vezi definitia »
EXPÉRT, -Ă adj. Cu experiență, care are cunoștințe temeinice într-un anumit domeniu. // s.m. și f. Specialist renumit într-un anumit domeniu. ♦ Persoană numită din oficiu de tribunal pentru a-și da avizul într-o chestiune de competența sa. [Cf. fr. expert, lat. expertus]. Vezi definitia »
LIBÉRT s.m. (În Roma antică) Sclav eliberat. [< lat. libertus]. Vezi definitia »
TEE-SHIRT TIȘOT/ s. n. maiou cu mâneci scurte în formă de T. (< engl. tee-shirt) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z