Definita cuvantului nămoloterapie
NĂMOLOTERAPÍE, nămoloterapii, s. f. Terapie prin aplicarea unui strat subțire de nămol bogat în componente organice și anorganice. – Nămol + terapie.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nămoloterapie
vătășíe, vătășíi, s.f. (pop.) 1. funcția, slujba de vătaf. 2. (înv.) taxă care se plătea în trecut la bariera unui oraș pentru intrarea unui vehicul de marfă. 3. căpitănie. 4. subprefectură. Vezi definitia »
AUTOPLASTÍE, autoplastii, s. f. Intervenție chirurgicală prin care se reface o parte distrusă din țesutul corpului, luându-se din însuși corpul individului o grefă care se altoiește pe partea distrusă. [Pr.: a-u-] – După fr. autoplastie. Vezi definitia »
EXTIRPÁȚIE s.f. (Liv.) Extirpare. [Gen. -iei, var. extirpațiune s.f. / < fr. extirpation]. Vezi definitia »
MARCHETĂRÍE s.f. Procedeu de decorare a mobilelor, care constă în a incrusta pe suprafața acestora mici bucăți de placaj, de fildeș etc. pentru a obține un decor geometric sau chiar un tablou; lucrare decorativă astfel obținută. [Gen. -iei. / < fr. marqueterie]. Vezi definitia »
FLAGELÁȚIE s.f. Flagelare. [Gen. -iei, var. flagelațiune s.f. / cf. lat. flagellatio, fr. flagellation]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z