Definita cuvantului sisal
SISÁL s. m. plantă textilă tropicală cu fibre foarte rezistente, din care se confecționează sfori, frânghii, saci etc. ◊ material textil din fibrele acestei plante. (< fr. sisal)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sisal
ANIMÁL1, animale, s. n. 1. Ființă înzestrată cu facultatea de a simți și de a se mișca; făptură, vietate. 2. Fiară, dobitoc; vită. – Fr. animal (lat. lit. animal). Vezi definitia »
monoparentál adj. m., pl. monoparentáli; f. monoparentálă, pl. monoparentále Vezi definitia »
Metrosexual – bărbat heterosexual sau de altă orientare sexuală care are un simț estetic puternic și este preocupat de imaginea lui, mai ales în domeniul modei. -care cultivă o grijă excesivă pentru propria persoana si o obsesie a calitații pentru tot ce il inconjoară. Termenul „metrosexual” este format din cuvintele „metro”, de la cuvântul „metropolitan” (urban) și „sexual” și nu are nimic în comun cu orientarea sexuală în ciuda asemănari cu termeni ca „homosexual”, „bisexual” sau „heterosexual”. Vezi definitia »
TRANSVERSÁL, -Ă I. adj. dispus perpendicular pe lungimea unui corp; care taie (ceva) de-a curmezișul. II. s. f. 1. dreaptă care intersectează o figură dată. 2. galerie orizontală în interiorul unei mine care trece prin roci sterile de-a curmezișul direcției stratului. (< fr. transversal) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z