Definita cuvantului skidiving
SKIDIVÍNG s. n. sport asemănător parașutismului, de care se deosebește prin cădere liberă ce precede deschiderea parașutei, timp în care mai mulți parașutiști se adună într-o formație stelară. (< engl. skidiving)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu skidiving
potâng, -ă, adj., s.n. (reg.) 1. (adj.) cocoșat; strâmb, pocit. 2. (s.n.) împletitură circulară de nuiele sau lanț, curea etc. care leagă grindeiul plugului de roți sau de cotigă; chișer, gânj, mâță. 3. (s.n.) lanț, curea, bucată de fier etc. cu care se leagă leuca de loitra carului. 4. (s.n.) nuia cu care se trage clopotul la biserică. 5. (s.n.) inel de piele care leagă cele două curele ale oglavei (v.) atunci când se înjugă două rânduri de vite la plug. 6. (s.n.) bătătură făcută la ceafa boului din cauza jugului. 7. (s.n.) petec de pânză gros, plin de ațe cusute una peste alta, scorțos și negru. 8. (s.n.) trăznaie, poznă, boroboață. Vezi definitia »
PÚDING s.n. 1. Budincă englezească, în care, pe lângă ingredientele obișnuite, se adaugă fructe uscate (prune etc.) sau carne tocată. 2. Varietate de conglomerat foarte compact, format din blocuri și din pietriș. [< engl. pudding]. Vezi definitia »
kídnapping (angl.) s. n., art. kídnappingul Vezi definitia »
CRÓSING s. n. construcție care asigură încrucișarea subterană a doi curenți de aer unul deasupra celuilalt, în galeria unei mine. (< engl. crossing) Vezi definitia »
LÚPING s.n. Evoluție acrobatică în care un avion descrie o buclă în plan vertical. [< engl. looping]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z