Definita cuvantului spicul
SPÍCUL s. m. 1. spicușor, spiculeț. 2. os mic în formă de spic; fragment de os. 3. corpuscul silicios sau calcaros care intră în componența scheletului spongierilor. (< fr. spicule)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu spicul
sensul cuvantului „astral” din urmatorul text: Din lumi astrale;Magia infasuratoare ; Cuprinde in a ei splendoare ; A plangerilor vale Vezi definitia »
NOCTAMBÚL, -Ă s. m. f. somnambul. ◊ (fam.) om care își petrece nopțile în chefuri. (< fr. noctambule, lat. noctambulus) Vezi definitia »
Termenul „nosocomial” vine din cuvintele grecești: „nosus” care înseamnă „boală” si „komeion” care înseamnă „a îngriji”. Prin urmare, termenul „nosocomial” se aplică tuturor bolilor contractate de un pacient pe timpul unui tratament medical. Totuși, termenul „nosocomial” și-a redus în timp aria de acoperire, astfel încât astăzi se referă doar la spitale și este sinonim cu bolile contractete în spital. Adus de la http://ro.wikipedia.org/wiki/Nosocomial Vezi definitia »
a schimba prefixul expr. (d. oameni) a împlini o vârstă la care se schimbă prima cifră a numărului de ani. Vezi definitia »
omul ce te-a adus pe pamant Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z