Definita cuvantului spinone
SPINÓNE s. m. rasă italiană de câini de aret. (< it. spinone)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu spinone
SLIMLINE SLÍM-LAIN/ s. n. conductă rezistentă, din beton armat cu fibre din sticlă, pentru sistemele de canalizare și transportul apei la suprafață. (< engl. slimline) Vezi definitia »
DILUȚIÚNE s.f. v. diluție. Vezi definitia »
AGRESIÚNE s.f. Acțiunea celui care atacă primul; atac neprovocat. ♦ Atac armat al unui stat sau al unei coaliții de state împotriva altui stat (sau altor state), încălcând integritatea teritorială sau independența politică și economică a atacaților. [Cf. fr. agression, it. aggressione, lat. aggressio]. Vezi definitia »
AGNAȚIÚNE s. f. Legătură de rudenie civilă în raport cu înrudirea naturală. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. agnation, lat. agnatio, -onis. Vezi definitia »
DEPÚNE vb. III. 1. tr. A pune, a lăsa (un obiect) undeva (în păstrare). ◊ A depune bani = a încredința bani spre păstrare (de obicei unei instituții); a depune un mandat = a renunța la o demnitate, la o însărcinare specială pe care cineva nu o poate îndeplini. 2. tr., refl. A cădea sau a lăsa să cadă la fund (substanțe solide aflate în stare de suspensie sau dizolvate într-un lichid care formează un sediment pe fundul vasului). 3. intr. A face o depoziție. [P.i. depún, perf.s. -pusei, part. -pus. / < lat. deponere, cf. fr. déposer, după pune]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z