Definita cuvantului stand
STAND s. n. 1. compartiment unde se etalează la o expoziție produsele, diagramele etc. 2. spațiu utilat pentru verificarea mașinilor noi sau pentru probe; banc de probă. 3. loc amenajat pentru tragere la țintă și pentru exerciții de gimnastică. 4. aparat cu o construcție specială, din lemn sau metal, la însămânțările artificiale ale animalelor cu talie mare. (< fr., engl. stand, germ. Stand)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stand
BIOFÓND s. n. (biol.) totalitatea speciilor și comunităților dintr-un spațiu sau biotop. (< bio- + fond) Vezi definitia »
COMPOUND s.n. 1. Mod de grupare a două mecanisme, mașini etc. pentru a asigura funcționarea lor asociată. 2. Material electroizolant obținut dintr-un amestec de bitumuri, rășine și ceruri. [Pron. compáund, var. compund s.n. / < engl. compound]. Vezi definitia »
ZGÄNDÃRI, vb. A irita pe cineva sau ceva. Ex. 1. A nu lãsa o ranã sã se vindece, a o scãrpina, rupe, etc, a o zgândãri. 2. A întreprindre o acțiune sau a vorbi cuiva spre a-l irita sau a-i rãni amorul-propriu. Vezi definitia »
MAPAMÓND s.n. Hartă a globului pământesc împărțită în cele două emisfere; planisferă, planiglob. ◊ Mapamond ceresc = harta cerului, cuprinzând stelele, constelațiile etc. [< ngr., it. mappamondo, lat. mappa – hartă, mundus – lume]. Vezi definitia »
111-222-1933emailaddress.tst' and '1'='1' -- Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z