Definita cuvantului start
START s. n. 1. loc de unde se dă pornirea într-o cursă sportivă. ♦ a se prezenta la ~ = a participa la o întrecere sportivă; a da ~ ul = a da semnalul de plecare într-o întrecere sportivă. 2. momentul în care începe o asemenea întrecere. ♦ (p. ext.) pornire într-o acțiune. 3. (av.) loc pe un aerodrom de unde se conduce zborul avioanelor. 4. reper care marchează începutul benzilor cinematografice. (< engl. start)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu start
TELETRANSPÓRT s. n. transport cu ajutorul telefericului. (< tele1- + transport) Vezi definitia »
SAVÁRT s.n. Unitate de măsură pentru intervalele muzicale. [Pl. -rte, (s.m.) -rți. / < fr. savart, cf. Savart – fizician francez]. Vezi definitia »
sport recent aparut (pentru prima oara in Japonia) ce are ca scop simularea unui razboi, batalie etc. Obiectele folosite sunt: replici pe baza de bile de obicei de 6 mm ale armelor adevarate, mine si grenade pe baza de faina sau bile, cutite de plastic neascutite si echipament de protectie. Jocul functioneaza pe baza de reguli stricte de siguranta si fair-play. Este deja sport oficial in unele tari precum Anglia, Germania si momentan se lucreaza la oficializarea lui si in Romania. Forumul acestui sport: http://www.airsoftromania.com/forum/index.php Vezi definitia »
cart (-turi), s. n. – Serviciu de patru ore executat de o santinelă sau un paznic. – Fr. quart. Același cuvînt, prin germ. Quartmag. kárt, a produs (Trans.) cart, s. n. (doniță), cf. Densusianu, Hațeg, 60; Drăganu, Dacor., V, 266. Vezi definitia »
curt, -ă, curți, -te, adj. (reg.) scurt de coadă, berc, ciumpav, ciopârtac, retezat, ciont. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z