Definita cuvantului stoc
STOC s. n. 1. cantitate de mărfuri într-un depozit, magazin etc. 2. masă de rocă eruptivă consolidată care străpunge straturile scoarței în care se include. 3. cantitățile de apă ce se scurg în mod natural într-o secțiune a unui curs de apă într-un an mediu. (< fr., engl. stock)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stoc
STOC, stocuri, s. n. Cantitate de bunuri (materii prime, materiale etc.) existente, la un moment dat, ca rezervă în depozitul unui magazin, al unei întreprinderi, într-o piață în vederea asigurării continuității producției sau a desfacerii. – Din fr., engl. stock. Vezi definitia »
săvastóc s.n. (reg.; în sintagma) bătaie la săvastoc = bătaie strașnică, zdravănă. Vezi definitia »
Joc asemanator biliardului, care se joaca pe o masa cu ajutorul unor bile, fiecare cu valoare ei(ex.bila neagra=7 puncte, bilele rosii in nr. de 15, fiecare cate un punct etc., se practica mai ales in regat. Vezi definitia »
tăbultóc (= tăbâltoc (sac)) s. n., pl. tăbultoace Vezi definitia »
(?) SILENTBLOC, silentblocuri, s.n. (Auto) Articulație elastică antivibrații, alcătuită dintr-un manșon metalic exterior și altul interior, spațiul dintre ele fiind umplut cu un cauciuc special care, în poziție normală de montaj, este totdeauna pretensionat în raport cu cele două manșoane. Exemplu tipic de utilizare: urechile de prindere a amortizorului de șocuri al suspensiei. – Din ? Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z