Definita cuvantului stocaj
STOCÁJ s. n. stocare. (< fr. stockage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stocaj
KILOMETRÁJ, kilometraje, s. n. Distanța în kilometri dintre un punct al unei căi de comunicație și un punct de plecare, măsurată în lungul acestei căi. ◊ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ◊ Instrument de măsură montat la unele vehicule pentru a înregistra distanțele parcurse de vehicul sau viteza de deplasare. (sil. -traj) [Scris și: chilometraj] – Din fr. kilométrage. Vezi definitia »
MACROLIMBÁJ, macrolimbaje, s. n. (Inform.) Limbaj de programare cu posibilități de definire prin substituire a unor tipuri de date și instrucțiuni. – Cf. engl. macrolanguage. Vezi definitia »
AMBALÁJ, ambalaje, s. n. Ambalare; (concr.) material sau obiect în care se împachetează ceva. – Din fr. emballage. Vezi definitia »
GOFRAJ s. n. 1. Ondula ii paralele pe o esĂ?turĂ?, pe o tablĂ?. 2. Desen în relief (pe o esĂ?turĂ?). -Din fr. Gaufrage Vezi definitia »
ANGRENÁJ, angrenaje, s. n. Sistem de roți dințate care se îmbucă una într-alta (cu scopul de a-și transmite mișcarea). – Din fr. engrenage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z