Definita cuvantului supraconsum
SUPRACONSÚM s. n. consum superior nevoilor. (după fr. surconsommation)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu supraconsum
SCRUM, (rar) scrumuri, s. n. 1. Materie neagră sau cenușie care rămâne după arderea completă a unui corp (și care poate păstra în parte forma obiectului ars). ◊ Expr. A se alege scrumul (și fumul sau și cenușa) (de ceva sau de cineva) = a nu mai rămâne nimic (din ceva sau din cineva), a se distruge complet. 2. Coajă arsă (dintr-o mâncare) care se prinde pe fundul unui vas. – Cf. bg. skrum, alb. shkrump. Vezi definitia »
LINOLÉUM, linoleumuri, s. n. Țesătură textilă pe care s-a aplicat un amestec de substanțe grase, plastifianți, coloranți etc. și care se întrebuințează în industrie ca izolant, în gospodărie pentru acoperit mese, dușumele etc. [Pr.: -le-um] – Din fr. linoléum. Vezi definitia »
BREVIÁRIUM s.n. v. breviar. Vezi definitia »
POMÉRIUM s. n. (ant.) incintă sacră ce delimita spațiul consacrat al unei cetăți de întinderea liberă exterioară rezervată agriculturii, păstoritului și îngropării morților. (< lat., fr. pomoerium) Vezi definitia »
TÉRGUM s.n. (Zool.) Porțiunea dorsală din cuticulă a fiecărui segment al corpului artropodelor. [< lat. tergum – spate]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z